Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tamara Klusová (36) se toho nebojí. Manželka slavného písničkáře Tomáše Kluse (37) ukázala světu snímek, na kterém je kompletně nahá.

O Tamaře je známo, že se ráda zapojuje do charitativních projektů nebo akcí, které pomáhají informovat veřejnost o globálních problémech, a ráda se k nim také na sociálních sítích vyjadřuje. Jedni ji za to opěvují, další její sluníčkářskou povahu nemohou vystát. V každém případě ale umí zaujmout.

Nyní zveřejnila snímek, na kterém je pouze v rouše Evině. Nejde však o žádný akt nebo erotický podtext. Klusová se rozhodla upozornit na problém týkající se „fast fashion“, neboli rychlé výroby módy za nižší cenu, která má pro své množství syntetických látek špatný vliv na životní prostředí a na pracovní podmínky v rozvojových zemích. Tamaru oslovila návrhářka Iva Burkertová, aby se stala ambasadorkou její nové kolekce a nafotila snímky inspirované pohádkou Císařovy nové šaty.

„Iva mě odkázala za roh, ať si na štendru vyberu, v jakém modelu chci být zvěčněná. Na štendru však nevisel jediný kus látky. Byl prostě prázdný. A já se ocitla před obrovským rozhodnutím. Svléknout se?“ popsala Tamara. Účel focení jí ale pomohl osmělit se. „Ano, svléknu se pro tohle téma. Téma, které znamená rozhodnout se žít jinak,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám