Hlavní obsah
Článek

Kdo si chtěl pořídit tradiční stolní kalendář módní návrhářky Beaty Rajské (61), měl letos smůlu. Ještě před koncem roku byly všechny pryč, takže když se v lednu opožděně křtil, už to byl vlastně sběratelský kousek.

"Možná zaujal i tím, že jsme kolekci Woman Icon fotili na více modelkách, než jsou obvyklé tři nebo čtyři, jak tomu bylo každý rok. Ohlas byl neskutečný a dělali jsme i dotisk diářů, protože kalendáře nám nezbyly," vyprávěla nám Beata.

Neohlíželi jsme se ale jenom zpět, zajímalo nás, zda už návrhářka ví, čím milovnice módy potěší letos. "Za necelého půl roku je karlovarský filmový festival, kdy vždy představuji část nové kolekce, mezitím mne čeká několik jiných přehlídek na klíč. Už jsem s krejčovou konzultovala kabáty pro kolekci 2020/2021," svěřila.

"Myslím, že nakročeno mám, a že i to téma, které bude kolekce mít, je hezké. Nosila jsem ho v hlavě poměrně dlouho a doufám, že bude přijaté tak pozitivně, jako byla Woman Icon. Vždycky se snažím, aby kolekce měla myšlenku, a už nějakou dobu si sama připravuju i muziku. Baví mě to a jsem strašně ráda, že ta inspirace, za což děkuji, se vždycky někde objeví," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám