Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v létě se bude vdávat a tuhle muzikálovou sezónu si užije naposledy jako svobodná. Půvabná blondýnka Nikola Ďuricová se po zimní pauze s elánem vrátila do svojí role v muzikálu Čarodějka, kde ztvárňuje populární Glindu.

"Pořád je to pro nás krásné a po novoroční pauze jsme přišli odpočatí a plní síly, což je moc důležité," svěřila Nikola, která volno trávila se svojí opravdu velkou, jednatřicetičlennou rodinou na Slovensku. "Nový rok jsme vítali ve wellness v bazénech, saunách a podobně a moc jsme si to s rodiči, bratrem, sestrou, bratranci a sestřenicemi užili," vyprávěla.

Když už zmínila vodu, zajímalo nás, jestli se v Čarodějce neušpiní od kolegyně, zelené Elphaby, která její postavu často objímá. "Někdy od ní zapatlaná jsem, někdy mi zůstane zelená i na tváři, když si dáváme facku. Ale to nevadí," smála se.

Čarodějka je i o dívčím přátelství, Nikola má kamarádek spoustu, a to i ve světě šoubyznysu. "Když má člověk srdce otevřené a sdílíte své zážitky, je to příjemné. Takže za mne lze mít kamarádky i v tomhle světě, " míní Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám