Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt basketbalisty Kobeho Bryanta (†41) zasáhla obrovské množství lidí. Truchlí nejen rodina a přátelé, ale také fanoušci. Pozůstalým kondolovalo mnoho hvězd nejen amerického šoubyznysu, ale také prezident Donald Trump nebo jeho předchůdce Barack Obama. Vzpomínku přidali také účastníci nedělního předávání cen Grammy. Právě v neděli k tragédii došlo.

Na palubě vrtulníku, který se, zřejmě kvůli husté mlze, zřítil v kopcích u Calabasas severozápadně od Los Angeles, s Bryantem zahynula také jeho třináctiletá dcera Gianna a dalších sedm lidí včetně pilota Ary Zobayana.

Přátelé na něj vzpomínají jako na „laskavého a slušného člověka“. Zkušenost s ním má i americká podnikatelka a hvězda rodinné reality show Kylie Jenner (26). V textu, v němž kondolovala rodinám obětí tragédie, uvedla, že se Zobayanem také létala. „Stále tomu nemůžu uvěřit. Byla to helikoptéra, jíž jsem čas od času s pilotem Arou létala. Byl to tak hodný člověk,“ uvedla Jenner.

O úmrtí pětinásobného šampiona NBA a dvojnásobného olympijského vítěze informoval server TMZ. Podle leteckých dat vrtulník narazil do strmého srázu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám