Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová milenka Radka Johna (56) už má své jméno. Je jí Markéta Zámyslická, šestatřicetiletá bývalá fotomodelka, která se v současné době věnuje public relations, produkci a grafickým pracem.

Že jde mezi poslancem a sličnou brunetou o víc, než jen o přátelské vztahy, jak oba tvrdili, odhalil deník Aha! A nutno dodat, že si John uměl vybrat. Tato krásná brunetka totiž byla v roce 2000 fotomodelkou známého fotografa Jadrana Šetlíka a pyšní se dokonalými mírami 89-60-89. Na svých internetových stránkách se navíc prezentuje jako autorka mnoha básní a povídek. Že by známému politikovi učarovala špitáním do ouška nějaké zamilované básničky? Podle toho, jak luxusně tahle bruneta vypadá, to byly jiné přednosti, které na Johna udělaly dojem.

Ani jeden z dvojice se však nehodlá ke svému vztahu vyjadřovat. „Nebudu se k tomu vyjadřovat ani vám ani nikomu jinému,“ řekla rázně Zámyslická.

Reklama

Další články

Načítám