Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenských akcích je po porodu dcerky vidět mnohem častěji, než když byla aktivní sportovkyní. Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková si nemůže malou Isabelle vynachválit. "Je naštěstí společenský typ. Od šestinedělí se mnou brouzdá všude možně. Takže řeším jen to, abych nám vyladila outfity," smála se Andrea.

Tenistka už je zase štíhlounká, ale nešlo to prý hned. "Hrozně jsem to řešila asi tři měsíce po porodu, že to není ještě zdaleka ono. A pak jsem to přes Vánoce nechala být, přestala jsem to řešit i cvičit a to tělo se nějak scvrklo samo," svěřila. "Proporce a tvary ještě nejsou ono, ale váha už je zpátky," dodala s tím, že jako v době profesionální kariéry, kdy se starala jen o sebe, už to asi nikdy nebude.

Pokud jde o tenis, návrat moc neplánuje. "Maximálně přemýšlím o tom, že bych se přespříští léto s tenisem oficiálně rozloučila. Ale ještě pořád nevím, jak to udělat. Jestli se do té doby dostanu do formy, že bych si nějaký turnaj zahrála. Mohla bych nastoupit i do velkého tenisu, protože mám ještě schovaný žebříček. Ale nastoupila bych jen tehdy, kdybych hrála opravdu dobře, a nevím, jestli budu mít čas se připravit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám