Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání cen Grammy se letos neslo ve smutném duchu. V neděli zahynul při nehodě helikoptéry basketbalista Kobe Bryant (†41) a hvězdy hudební branže, které se zprávu dozvěděly před začátkem akce, tak svůj čas na pódiu využily ke vzpomínce na hráče Los Angeles Lakers.

O jednu z mála vtipných situací se postaral, i když nechtěně, zpěvák Nick Jonas. Při jeho vystoupení si fanoušci všimli, že mu mezi zuby zůstal kus špenátu nebo jiné zeleniny a nenechali to bez odezvy. Sociální sítě během chvilky zaplnily dotazy typu: „Vidím dobře, že má Nick Jonas mezi zuby kus špenátu?“ a vzkazy jako: „Žárlím na to, co se Nickovi zaseklo mezi zuby“.

Kapela Jonas Brothers, kterou s Nickem tvoří bratři Joe a Kevin, vystoupila mezi prvními s písněmi What A Man Gotta Do a Five More Minutes. Když se po odchodu z pódia Nick dozvěděl, co se stalo, okomentoval to vtipně a s nadhledem: „Tak aspoň víte, že jsem snědl všechnu zeleninu.“

„Tak aspoň víte, že jsem snědl všechnu zeleninu,“ komentoval Jonas nastalou situaci

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám