Hlavní obsah
Článek

Nedělní udílení hudebních cen Grammy se neobešlo bez emocí a potoků slz. A to nejen kvůli tragické smrti basketbalisty Kobeho Bryanta (†41) a jeho dcerky. O silný emotivní zážitek se postarala i zpěvačka Demi Lovato (31). Ta vystoupila poprvé od předávkování drogami v létě 2018, a to s písní Anyone, kterou sama označila za zoufalé volání o pomoc.

Píseň vznikla jen pár dní před tím, než zpěvačku převezli do nemocnice, kde bojovala o život. „Byla nahraná krátce předtím, než se všechno stalo. Vokály jsem nahrála ve studiu čtyři dny před tím,“ vysvětlila v rozhovoru na rádiu Beats 1.

„Když jsem to nahrávala, myslela jsem si, že jsem v pořádku, i když jsem zjevně nebyla,“ pokračovala s tím, že nechápe, že si tehdy po poslechu písně nikdo ničeho nevšiml. „Myslím, že jsem si to nechtěla přiznat.“

Z nemocnice se Demi odebrala rovnou do léčebného zařízení. Ani po návratu z léčebny se ale zpátky na hudební scénu nehrnula a raději se soustředila na své zdraví. Lovato bojuje se závislostí na kokainu od svých 14 let a v léčebně byla několikrát. Před kolapsem v létě 2018 byla šest let čistá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám