Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z divadla rovnou do nemocnice. Zpěvák Bohouš Josef zkolaboval před svým pátečním představením. V Divadle Broadway ještě zvládnul zvukovou zkoušku na představení Tři mušketýři, ale krátce před představením se mu udělalo nevolno a s prudkou bolestí na hrudníku ho kolegové rychle převezli do péče lékařů.

„Mohu potvrdit náhlou zdravotní indispozici Bohouše Josefa, kterému se udělalo v pátek krátce po páté hodině odpolední nevolno, a to před představením muzikálu Tři mušketýři. Nejednalo se o infarkt a zpěvák zůstal přes víkend hospitalizovaný,“ potvrdil informaci Super.cz mluvčí Divadla Broadway Stanislav Běle.

Za zpěváka tak museli v pátek narychlo hledat alternaci. „Za Bohouše Josefa zaskočil Tomáš Trapl, kterého jsme odvolali z Hudebního divadla v Karlíně,“ dodal mluvčí divadla s tím, že doufá, že se zpěvákovi brzy udělá lépe a opět naskočí do muzikálových představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám