Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svého prvního potomka se pomalu připravuje Monika Bagárová (29). Radostnou novinku zpěvačka a její přítel, zápasník MMA Machmud Muradov, oznámili na Vánoce. Zatímco mezi svátky na ní bylo těhotenství sotva vidět, teď už se krásně zakulacuje.

Svým rostoucím bříškem se nyní zpěvačka pochlubila na sociální síti. „Roste, roste a ten čas letí,“ napsala si Monika ke snímku, na kterém pózuje v bílých šatičkách před zrcadlem a hladí si bříško. Svůj požehnaný stav si Bagárová užívá a cítí se prý skvěle. „Jen se na chvíli zastavit a poděkovat tam nahoru za ty důležité věci, které tvoří ty pravé životní hodnoty,“ uvedla Monika, která je už v 6. měsíci těhotenství.

Výbavu pro miminko chce začít zpěvačka řešit až v 7. měsíci. „Chodím a koukám po obchodech. Ale ty velké věci, jako jsou postýlka nebo kočárek, v tom si dáváme trochu na čas. Pořád je brzo, budeme to řešit tak v sedmém měsíci,“ svěřila se nedávno Monika, která bude porotkyní letošní SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám