Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme ji po plastické operaci potkali poprvé, ještě měla pod svetrem zdravotní podprsenku. Teď už ji po více než čtyřech týdnech mohla odložit a vyvenčit svoje nové trojky v plesové róbě na Plese jako Brno. "Pro jistotu v ní ale pořád ještě spím," ujistila nás aktuální Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23).

Té to seklo v modelu značky Escada, který pro ni na největší brněnskou společenskou událost vybral stylista soutěže Sam Dolce. "Sice už mám od operace za sebou i nějaké focení, ale na velké tancování jsem se ještě necítila. Takže jsem spíš ochutnávala lahůdky a speciality, které tady byly naprosto úžasné a večer jsem propovídala u stolu," vysvětlila Denisa, která přijela spolu s ředitelkou soutěže Taťánou Makarenko (34).

Hned druhý den po plese společně zamířily na soustředění pro finalistky dalšího ročníku soutěže krásy do rakouských lázní, kde má proběhnout i jedna z doprovodných disciplín Miss Czech Republic The Best in Swimsuits, tedy nejlepší prezentace dívek v plavkách. Denisa ji loni vyhrála, takže byla zvědavá, která z dívek bude kráčet v jejích stopách.

Reklama

Další články

Načítám