Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Open Book neboli otevřená kniha je více než příhodný název pro autobiografii zpěvačky Jessiky Simpson (43). Ta v knize popisuje mimo jiné i vztahy se svými bývalými partnery, ale také závislosti na alkoholu a lécích. S těmi bojovala až do roku 2017, kdy si dle vlastních slov sáhla na dno.

Jessica je maminkou tří ratolestí, které má s manželem Ericem Johnsonem. Na Halloween 2017, tehdy měla pouze dvě starší děti, si uvědomila, že má opravdu problém. „Bylo půl osmé ráno a já už jsem měla drink,“ uvádí v knize, jejíž obsah popsal People.

Pro děti Maxwell (7) a Aceho (6) a své známé připravovala doma večírek. Byla ale tak na plech, že jí vousy a paruku, které byly součástí jejího kostýmu, museli asistenti přilepit lepidlem. Nakonec ani nezvládla obléknout do kostýmů vlastní děti.

„Měla jsem hrozný strach, že mě v tom stavu uvidí,“ popsala. Po večírku si prý vzala prášek na spaní a druhý den nevylezla, dokud děti neodešly do školy. „Schovávala jsem se. Měla jsem strach, že jsem je zklamala. Zůstala jsem schovaná, dokud neodešly a pak jsem zase začala pít.“

Ten den se s problémem svěřila přátelům a usoudila, že je na čase situaci řešit. Jessica také přiznala, že byla v dětství sexuálně zneužita, a trauma vedlo k tomu, že začala s pitím a prášky. Kamarádka, u níž přespávala, ji údajně zneužila, když jí bylo pouhých šest let. Sama prý byla zneužívaná. Rodičům se Jessica svěřila až ve dvanácti.

Od té doby už ke kamarádce nikdy nesměla, ale to bylo všechno, co se stalo. „Už jsme o tom s rodiči nikdy nemluvili,“ popsala události, které vedly k psychickým problémům. Trauma pohřbila hluboko v sobě a zaměřila se na kariéru zpěvačky. Život ve světle reflektorů však jejímu stavu nepřidal.

„Zabíjela jsem se chlastem a léky.“ Po incidentu na Halloween 2017 vyhledala pomoc odborníků a dvakrát týdně začala docházet na terapie. V loňském roce také s manželem přivítali třetího potomka, dcerku Birdie (10 měsíců). Kniha o jejím životě vychází 4. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám