Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka známá ze stránek magazínu Sports Illustrated či jako tvář kosmetické značky Esteé Lauder či oděvní značky Wolford Hilary Rhoda (32) je těhotná. S bývalým hokejistou Seanem Averym (39) čekají první dítě. Cesta k němu byla pro manžele velmi složitá, jak svěřili.

„Je to kluk! Sean a já budeme mít dítě a na novou životní kapitolu se nesmírně těšíme,“ uvedla modelka k fotce s bříškem. Ve videu pak dodala: „Loni to byla náročná cesta, dostat se do tohoto bodu, mnohokrát jsme byli nahoře, pak zase dole... Ale pro ty, kteří se snaží počít, tak můžu říct jen to, abyste vytrvali,“ napsala Hilary s tím, že ji snaha o potomka „jednou nebo dvakrát“ málem stála manželství.

O cestě k vytouženému dítěti se rozmluvil i Avery ve svém podcastu. Mimo jiné uvedl, že Rhoda prodělala několik potratů. „Ani vám nemůžu říct, jak jsem rád, že budu táta. Stanu se otcem, budeme mít syna. Nemyslel jsem si, že tenhle den přijde. Tedy, svým způsobem ano, ale dokud se to nestane, tak nikdy nevíte.“

Sdílný byl i ohledně toho, kdy k početí dítěte došlo - po pěti týdnech odloučení kvůli natáčení filmu. „To pak nebyla práce, když jsem neviděl svou ženu pět týdnů,“ usmíval se.

Dítěte se manželé dočkají po necelých letech manželství, brali se v říjnu 2015.

Reklama

Další články

Načítám