Hlavní obsah
Článek

Na dovolené mimo resort a plné dobrodružství si už zvykla. Vendula Pizingerová (52) pravidelně se svým manželem Josefem a synem Jakubem vyráží na cesty, na kterých si často sáhne na dno svých sil. Tentokrát šéfka Kapky naděje odletěla na ostrov Réunion v Indickém oceánu.

Na malebném místě vyráží společně nejen na výpravy do přírody, ale manžel Vendule také dopřál slunění na pláži. Přestože na klasickou opalovačku zprvu nebyly podmínky a zasáhnul je cyklon, Vendula se přeci jenom dočkala.

A aby o krásné počasí na ostrově uprostřed Indického oceánu nepřišli ani její fanoušci, rozhodla se je potěšit snímkem v plavkách, což je na sociálních sítích stále populární. „Prosím nejedná se o fotomontáž, ale o tu pravou instafotku,“ napsala si vtipně Pizingerová ke snímku z pláže.

Pod příspěvkem se okamžitě začaly množit podobně vtipné komentáře, ve kterých si pár lidí neodpustilo, že v červených jednodílných plavkách vypadá jako z kdysi populárního amerického seriálu Pobřežní hlídka. Ostatní zase nešetřili chválou. „Nádherná fotka, jste moc krásná zvenku i zevnitř,“ stálo v jednom z komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám