Hlavní obsah
Článek

Nahromaděný stres po příšerném vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové (†48) v casinu Pavla Páska udělal v psychice Josefa Rychtáře (65) pořádnou paseku. Muž, který za minulého režimu seděl za rozkrádání a po revoluci býval policistou, se tak drsně pustil do lidí na oficiálních stránkách své lásky, až se z toho většině udělalo zle. "Jděte do hajzlu, m**ky zas**ný! Pokud jste tak silní, tak se mi přijďte postavit. Narovnám vám ksichty! Umíte nadávat a urážet jen tady. Jinak jste s***ky," psal rozběsněný Rychtář.

Pomalu by se mu člověk ani nedivil, že mu vytekly nervy. Neustále musí někomu vysvětlovat, že jeho drahá vážně nebyla nabumbaná, a přesto mu nikdo nevěří. Ani házení viny za tragické vystoupení na Pavla Páska, případně na špatné zvukaře nevyšlo. Naopak. Pásek se rozzuřil a dal najevo, že si to s nevděčnou Ivetou vyřídí. Navíc její zapomnětlivost ohledně statisícové směnky, kvůli které Páska napadal i Rychtář. Dostal proto kudlu na krk: buď omluva nebo potíže. A když viděl, jak na přiznání, že bývalého mecenáše své ženy napadal vlastně neoprávněně, reaguje rozlobený lid, rozpálil se do běla.

"Dáváte Ivetě nebo nám na chleba? Né? Tak si polibte pr**l!" zuřil dál Rychtář. Jenže proč se diví, že fanoušci vystrašeni tím, co od Ivety viděli a jaké veletoče v chování předvádí, reagují tak, že by se měla jít léčit? Jde skutečně z jejich strany o odsuzování Bartošové? A proč vůbec existují stránky, na které nemůže nikdo napsat, byť slušně, svůj názor, jímž Ivetu nevychválí do nebes, zatímco statusy od správce stránky, přestože jsou nejhrubšího zrna, tam visí snad až doteď?

Josef Rychtář ztrácí nervy a vylévá si vztek, jak umí. Ostatně o tom, že údajně vyhrožoval i svým sousedům i manželce, již média informovala. Přítel zpěvačky se dušoval, že jde o lež. Před časem vyhrožoval fyzickým napadením či přímo likvidací i našemu redaktorovi, později se za svá slova ale omluvil.

Reklama

Další články

Načítám