Hlavní obsah
Článek

Slavné sestry Mary-Kate a Ashley Olsenovy (25), které byly před dvěma týdny vyhlášeny americkým magazínem Vogue jako nejlépe oblékané sestry světa, se koncem minulého týdne pěkně zřídily. Když v nočních hodinách opouštěly restauraci Madeo v Hollywoodu, byly opilé pod obraz a sotva došly k přistavenému vozidlu. Svou tvář přitom úzkostlivě chtěly skrýt před fotografy a v rukou držely pro ně jistě nezbytné cigarety.

Dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsenovy se proslavily především v dětském věku, kdy společně hrály v řadě rodinných filmů. Tehdy obě vypadaly jako roztomilí blonďatí andílci a byly si tak podobné, že v seriálu Plný dům dokonce obě hrály jednu postavu – malou Michelle Tanner. Dnes je těmto mladým dámám už pětadvacet a staly se z nich především velice úspěšné podnikatelky, které vlastní produkční firmu Dualstar.

Ač na to nevypadají, jsou Mary-Kate a Ashley dvojvaječná dvojčata. Jedna bez druhé si však nedovedou představit život, téměř všude se objevují spolu a vzájemně o sobě říkají, že jsou si nejlepšími přítelkyněmi. Obě však také čelily v době dospívání, ale i později nařčení, že trpí anorexií, u Mary-Kate byla dokonce i prokázána a herečka se v roce 2004 podrobila i léčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám