Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Rybičky 48 s charismatickým zpěvákem Kubou Rybou slaví plnoletost. Na jaře v halách ostužkuje fanoušky a společně s nimi složí na podzim velkým koncertem na svém životním vystoupení rockovou maturitu. Mají i novinkový klip.

Videoklip k písni Muži pánové tentokrát natáčeli v prostředí skupinové terapie a tvrdí, že v každém muži zůstává část kluka. Nový videoklip Muži volně navazuje na hit Ženy, vydaný před dvěma lety. Nyní se kluci z kapely pokusili podívat do duše muže. A jak to tak bývá, ke vzniku nového singlu přispěla náhoda.

„Písnička Muži vznikla velkou náhodou. Měli jsme točit reportáž pro jednu televizi a chtěla po nás, abychom v ní ukázali, jak vzniká písnička ve zkušebně. Nechtělo se nám to předstírat, a tak jsem večer před natáčením napsal tuhle věc. Byla z těch, které jsou hotové za pět minut, až mám pocit, že jsem ji nepsal já. Písničku jsme zkusili na první dobrou a byla vlastně hned hotová,“ vyprávěl Kuba Ryba, který se v písni přirovnává i k Vikingovi.

V klipu vidí diváci a fanoušci dvanáct neherců, členů týmu kapely, a naopak jediného herce Pavla Martince v roli terapeuta. Na první pohled zlomení muži si připomínají na terapii radosti i strasti života. Když jeden z nich tajně něco propašuje na tuto skupinovou terapii, začnou se dít věci. „Tenhle klip není oslavou alkoholu, ale života! Někdy jsme s klukama rádi, že i my jsme těch osmnáct let v kapele společně přežili!“ dodává Ryba.

Novinka Muži zazní v premiéře na každém z pouhých pěti samostatných koncertů, které letos skupina odehraje. Na jarní čtyři Rockové stužkováky naváže Rockovou maturitou 28. listopadu v O2 areně v Praze. Kromě koncertní show a speciálního playlistu dostanou fanoušci na prvních čtyřech halových akcích skutečné stužky, jak je většina zná ze stužkováků a maturitních plesů.

Reklama

Další články

Načítám