Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) se nemůže nabažit fotek z nedávné dovolené v Cabo. Na Instagramu sdílela další snímky své pověstné postavy tvaru přesýpacích hodin v bikinách. V jiných plavkách se v mexické destinaci už zvěčnila a dokázala, že celulitida, která jí v minulosti hyzdila pozadí, je tatam.

Kim se svěřila, že za poslední rok nabrala 8 kil, ale už se kvůli tomu tolik netrápí. V trénincích však nepolevuje, cvičí každý den, brzy ráno. Jí převážně veganskou stravu, ale občas si prý i zamlsá.

Pokud se náhodou nevejde do šatů, oblékne stahovací prádlo vlastní značky SKIMS, které je na trhu velkým hitem. Na zákaznice, které si ho pořídí, však apeluje, že za ně prádlo rozhodně nevyřeší všechny nedostatky.

„Musíte se o sebe starat. Ale pokud to ženám má pomoci se sebevědomím, dosáhla jsem svého cíle. Navíc vypadá dobře a budete se v něm cítit sexy,“ uvedla v rámci proma nové kolekce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám