Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ozzy Osbourne (71) v úterý v pořadu Good Morning America uvedl, že trpí Parkinsonovou chorobou. Zprávu zveřejnil s tím, že jde o „lehkou formu“ nemoci, ale i tak má za sebou nejhorší rok v životě. Právě tak dlouho zná svou diagnózu.

Během rozhovoru mu po boku seděla manželka Sharon (71), která fanoušky ubezpečila, že Ozzyho nemoc není „rozsudkem smrti“, o den později jim pak v show The Talk, již moderuje, děkovala za příval podpory, která rodinu po zveřejnění zprávy zahrnula.

„Je skvělé být s takovými lidmi, jako jste vy. Našla jsem ve vás druhou rodinu. Nemám jednu, ale dvě. A k tomu to množství pozitivních reakcí od všech, co sledovali show, a našich přátel, to bylo opravdu úžasné,“ děkovala s tím, že i její manžel bude nadšený. Ozzy ostatně ve své zpovědi uvedl, že fanoušci jsou pro něj hnacím motorem a že je teď velmi potřebuje.

Sharon pak slíbila, že nepřestanou bojovat, dokud zpěvák nebude zpět na pódiu, kam podle ní patří. „Byl k tomu zrozený,“ doplnila.

Reklama

Další články

Načítám