Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravidelně cvičí a rozhodně se nešetří. Hanka Mašlíková (41) má postavu snů, na kterou je náležitě pyšná, a čas od času se svými sexy křivkami pochlubí i v plavkách. Za jejím vypracovaným tělem stojí ale dřina a brzké ranní vstávání, které si řada z nás neumí ani představit.

„Vstávám ve 4:45 a jdu cvičit takhle brzo, abych právě mohla být brzo zpět. Já přijdu domů v 8 hodin a kluci se akorát probouzí a já se pak Andreaskovi naplno věnuji,“ řekla Super.cz Hanka, která chce syna vést postupně ke sportu, který s manželem milují.

„Cvičení je pro mě životní styl, máme to s manželem rádi a vedeme k tomu už i malého. Je ještě malinký, nějaké kroužky jsou zbytečné, ale chodí s námi do tělocvičny, miluje to prostředí a je tam od miminkovského věku,“ svěřila se Hanka, která s rodinou zavítala na otevření Muzea iluzí v centru Prahy, kde si užili společné odpoledne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám