Hlavní obsah
Článek

Asi všechny fanoušky Pamely Anderson (56) překvapila zpráva, že se hvězda Pobřežní hlídky v tichosti provdala za o 22 let staršího filmového producenta Jona Peterse. Podle informací zahraničních médií se partneři dali dohromady teprve před pár měsíci, znají se ale dlouhé roky. Svatba proběhla v pondělí v Malibu.

Informaci nejdříve potvrdil hereččin publicista a poté, co zpráva obletěla svět, přidal pár slov i Pamelin syn Brandon. „Za mámu a Jona jsem nesmírně šťastný. Znají se přes 35 let, v nadcházející kapitole jejich života jim přeji štěstí. Mají mou podporu a těším se, až ještě lépe poznám Jonovu rodinu,“ řekl starší ze synů známé herečky stanici Fox News.

Vedle Brandona má Anderson ještě dvaadvacetiletého Dylana. Otcem obou je Pamelin první exmanžel Tommy Lee. Po něm byla herečka provdaná ještě za Kida Rocka a dvakrát za Ricka Solomona.

Stejně tak pro Peterse šlo o pátou svatbu. V minulosti byl v manželství s Henriettou Zampitellou, Lesley Ann Warren, Christine Forsyth-Peters a Mindy Peters. Má syna a dvě dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám