Hlavní obsah
Článek

Rodina zpěvačky Taylor Swift (34) prožívá velmi náročné období. V emotivním rozhovoru pro Variety hvězda promluvila o mamince Andree (62), která bojuje s rakovinou prsu.

„Během léčby jí našli nádor na mozku. A příznaky, se kterými se člověk s nádorem na mozku potýká, jsou něco úplně jiného, než s čím jsme se potýkali doposud. Jsou to pro naši rodinu náročné časy,“ svěřila se zpěvačka.

Maminčin zdravotní stav je také důvodem, proč Taylor osekala turné Lover. V USA bude koncertovat pouze čtyřikrát, než zavítá na několik evropských festivalů. „Nevíme, co bude. Nevíme, jakou léčbu zvolíme. Musela jsem se tomu přizpůsobit.“

Andrea není pro Taylor jenom matkou, ale také nejlepší kamarádkou. Mají neobyčejně blízký vztah. „Před každým důležitým rozhodnutím se s ní poradím,“ přiznala.

V roce 2015 zpěvačka donutila maminku, aby si zašla k lékaři na komplexní vyšetření. Právě během něj vyšlo najevo, že má rakovinu prsu. Léčbu sice dokončila úspěšně, ale v březnu loňského roku Swift oznámila, že se její matka znovu potýká se zákeřnou nemocí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám