Hlavní obsah
Článek

Do skupiny známých tváří, které měly potřebu se během letošní zimy ohřát v teplých krajích, se zařadila i Nikol Trojanová. Moderátorka, kterou jste nejspíš zaznamenali v soutěži Hotel Paradise i VyVolení, se s přítelem Lukášem vydala do Jižní Ameriky.

Návštěvu Brazílie musel pár zvládnout během poměrně krátké doby, ale i tak zvládl navštívit zásadní pamětihodnosti. „V Brazílii jsme přiletěli do Rio de Janeira, což je neskutečné město. Jsou tam nejkrásnější výhledy, jaké jsem kdy viděla,“ rozpovídala se o své dovolené Nikol, která měla na začátku dovolené obavy o svou bezpečnost.

„Nejdřív jsem měla strach kvůli bezpečnosti, ale to se po prvním dni změnilo. Stačí se po městě nepotulovat po setmění, nenosit šperky, hodinky a tak dále, lidé tam byli opravdu milí.“

Z největšího brazilského města dvojice přelétala do vnitrozemí k vodopádům Iguacú a pak zamířila na ostrov Ilha Grande. „Tento ostrov má neuvěřitelně krásné a přitom pusté pláže,“ vzpomíná Nikol.

„Na Ilha Grande se dá přeplouvat pouze na lodi, na ostrově nejsou žádné cesty. A když jsme tam přijeli, bylo už pozdě večer. Pán z boat taxi nás vyhodil se zavazadly přímo do písku, neviděli jsme si ani na špičku nosu, všude byla tma jak v pytli a kolem jenom palmy, tak jsme se báli, jak se dostaneme na ubytování a jestli nebudeme spát na pláži. Nakonec jsme ho ale našli, díky bohu za světlo na telefonu,“ popsala jeden z dramatičtějších zážitků bloggerka.

Na sociálních sítích se Trojanová pochlubila několika fotkami v plavkách. Před dovolenou nastolila přísnější režim, a dokonce se i přemluvila ke cvičení.

„Do plavek jsem až tak netrénovala, spíš hubla, jsem věčná dietářka,“ říká Nikol a jedním dechem dodává: „Asi měsíc jsem držela dietu a snažila jsem se i cvičit, protože jsem myslela, že budu převážně v plavkách. Nakonec tomu tak úplně nebylo, jen na ostrově u moře a ve vnitrozemí. V Riu, kde jsme byli nejdéle, bylo totiž začátkem sezóny kolem 22 stupňů, takže na vyhlášené Copacabaně jsme si byli dát jen caipirinhu a do plavek si netroufli,“ říká Nikol Trojanová, pro kterou byla návštěva Jižní Ameriky velkým zážitkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám