Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rihanna (36) v posledních letech sklízí více úspěchů s kosmetickou značkou Fenty Beauty, značkou oblečení Fenty a prádlem Savage X Fenty než s muzikou. Do životopisu si ale může přidat i další profesi. S magazínem i-D totiž spolupracovala na tvorbě čísla s názvem „Rihannzine“.

Na obálku čísla zapózovala v šatech s velmi hlubokým výstřihem a zjevně bez prádla. Fotila se i v dalších modelech s hlubokým výstřihem.

Jde o speciální vydání, limitovanou edici, která je věnována osobnostem, jenž nějakým způsobem ovlivnily nebo dopomohly přetvořit kulturu v módním, hudebním a uměleckém průmyslu, nebo se věnují aktivismu.

Mezi nimi jsou například sestry Hadidovy, aktivistka Tarana Brike, rapperka Rico Nasty a další slavné ženy. „Pro mě je to velmi významné číslo, protože reprezentuje změnu ve společnosti,“ řekla Rihanna o projektu.

Není to poprvé, co zpěvačka fušovala do tisku. V listopadu vyšla kniha The Rihanna Book, která obsahuje speciální portréty, stejně jako nikdy nezveřejněné snímky ze zpěvaččina soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám