Hlavní obsah
Článek

Za posledních pár měsíců stihla navštívit Floridu, Londýn, dvakrát se odletěla ohřát do Dubaje a my jsem se s ní potkali v rakouském wellness hotelu. Pokud se vám zdá, že Gabriela Partyšová (45) pomalu ani nevybaluje své kufry, tak máte pravdu.

„Sociální sítě, kterými prozrazujeme, kde jsme, ukazují iluzi, jako bych se pořád někde válela, což není úplně pravda. Na druhou stranu, pokud vydělám nějaké peníze, tak je utrácím za cestování. Nejsem ten typ člověka, který by měl potřebu hromadit hmotný majetek. Přijde mi to jako smysluplná činnost, protože na cesty můžu vzít svého syna, strávím s ním hezký čas a něco poznám,“ říká Gábina.

Moderátorka některá zavazadla pro všechny případy stále sbalená. „Moje kufry jsou stále v permanenci,“ říká Gábina během své návštěvy lázní v rakouském městečku Láva nad Dyjí a dále uvádí: „Jsem dost nepraktický člověk. Pro mě je složité, když odněkud přijedu a pak hned odjedu. Některé věci mám neustále připravené na cesty v jednom kufru. I sem jsem přijela se dvěma kufry a spoustu věcí mám v autě. Raději si zabalím věci na týden, i když sem jedu jen na dva dny.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám