Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyhořelá hvězda britských reality show Courtney Stodden (29) se v pondělí podělila na Instagramu o lascivní snímek, na němž vyplazuje jazyk a vystrkuje obří silikony v krajkách. To by u ní nebylo nic neobvyklého, kdyby k fotografii nepřidala i popisek.

„Konečně jsem rozvedená,“ připsala k selfie. Ukončila manželství s hercem Dougem Hutchisonem (59), za něhož se provdala, když jí bylo teprve 16 let a jemu 50.

Rozchod ohlásili po pouhých dvou letech manželství, ale o další dva roky později už chtěli obnovit manželské sliby. V roce 2016 Courtney oznámila těhotenství, o miminko ale přišla. Po potratu se znovu rozešli. Stodden také svěřila, proč jim rozvod trval tak dlouho.

„Špatně jsem vyplňovala žádost,“ uvedla pro Fox News v červnu. „Je to můj první rozvod, takže jsem papíry vyplňovala dva roky špatně. Celý proces nám vyrval duše. Stále k sobě chováme vřelé city,“ doplnila.

Doug poznal Courtney přes svůj online workshop, v průběhu vztahu mu vyhrožovali smrtí, zřekla se ho vlastní rodina, jeho agent podal výpověď a herec také ohlásil bankrot. Stodden se v roce 2017 přestěhovala do Hollywoodu se svým manažerem Chrisem Shengem (40).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám