Hlavní obsah
Článek

Vévoda ze Sussexu (39) se konečně shledal se svou chotí Meghan (42) a synem Archiem. Po oznámení, že se vzdávají svých funkcí v britské královské rodině, Harry setrval v Anglii, zatímco vévodkyně se synem okamžitě odcestovala do Kanady. Harry zatím s rodinou řešil nastalou krizi.

Fotografové zachytili prince, jak vystupuje z letadla na letišti ve Vancouveru v doprovodu osobních strážců. Vévoda měl v neděli dojemný projev, kde se snažil odůvodnit svá rozhodnutí. V pondělí už dorazil do Kanady.

Poté naskočil do přistaveného stříbrného SUV, které ho dopravilo do sídla za 14 miliónů dolarů, kde Meghan s Archiem zatím našli nový domov. Tam ostatně pár pobýval i během „vánočních prázdnin“, které si dopřál.

Harry a jeho choť plánují být finančně nezávislí. To by pro ně dle odborníků neměl být problém, pokud by se chtěli živit například reklamou.

Buckinghamský palác v sobotu oznámil, že princ Harry a jeho žena už nebudou disponovat titulem královská Výsost, tituly vévoda a vévodkyně ze Sussexu dvojici zůstaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám