Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety Gabriela Partyšová (45) překvapila svou ultra štíhlou postavou, která byla výsledkem pravidelného cvičení jógy a změny životosprávy. Dnes už se prý moderátorka předchozí váze lehce přiblížila.

„Postavu jsem vždycky řešila, protože televize nafukuje o pět až sedm kilo. Musím být vždy trošku podvyživená,“ rozpovídala se o své tělesné schránce Gábina, když se předvedla v plavkách ve wellness hotelu v rakouském městečku Láva nad Dyjí. „Teď jsem ve stavu, kdy jsem spokojená sama se sebou, i když mám asi o pět kilo víc a na těle mám nějaké nerovnosti. Je to o nějakém vnitřním rozpoložení, asi jsem dozrála,“ říká.

Partyšová miluje jídlo a sama se označuje za holku z Moravy, která bude muset vždy přemýšlet nad příjmem a výdejem. „Když je žena po čtyřicítce hodně hubená, tak nevypadá dobře. Je to taková nespravedlnost, ale je to tak,“ krčí rameny Gábina a dodává: „Můj obličej je šťavnatější, ale tuky se mi rozkládají docela rovnoměrně.“

Za Gábininou spokojeností stojí fungující vztah s partnerem, jehož totožnost zatím stále tají. „Jsem s partnerem, kterému se líbím taková, jaká jsem. A vůbec mu nevadí, že mám asi o pět kilo víc. Když máte vedle sebe partnera, který oceňuje vaše křivky, tak to poznáte a pocítíte i beze slov,“ říká Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám