Hlavní obsah
Článek

Herečka Winona Ryder (45) září už po tři série v úspěšném seriálu Stranger Things. Spolu s kolegy byla nominovaná za nejlepší herecký výkon souboru a na Screen Actors Guild Awards (SAG) dorazila překvapivě i s partnerem Scottem Mackinlaym Hahnem. Nutno podotknout, že vypadala božsky a ani snad o den starší, než když se v roce 1990 objevila ve Střihorukém Edwardovi.

Hahn a Ryder randí už zhruba od roku 2011, ale velmi pečlivě si střeží soukromí a ve společnosti se objevují jen zřídka, pokud vůbec. V roce 2001 média obletěly skandální záběry, jak herečka krade v obchodě s oblečením. Po incidentu se stáhla do ústraní, nebrala žádné velké role a pochopitelně nestála o přehnanou pozornost.

Její herecká hvězda začala zářit znovu až v roce 2016, právě díky Stranger Things. Ryder byla hvězdou 80. a 90. let a proslavila se filmy jako Beetlejuice, Dracula, Střihoruký Edward, Malé ženy, Narušení a dalšími. V minulosti randila například s Johnnym Deppem, Christianem Slaterem, Robem Lowem nebo Mattem Damonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám