Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) se na udílení Screen Actors Guild Awards (SAG) potkal s bývalou manželkou Jennifer Aniston (55) a byla z toho událost roku. Jennifer ale nebyla jedinou slavnou dámou, která s Bradem sdílela vřelá objetí.

Neodolala mu ani jeho bývalá filmová láska, herečka Helena Bonham Carter (57). Ta si spolu s dalšími odnesla cenu za nejlepší výkon hereckého souboru v seriálu Koruna. Helena a Brad si zahráli pár v dramatu Klub rváčů z roku 1999. A možná si vzpomenete, že to mezi nimi na stříbrném plátně pěkně jiskřilo.

Brad byl bez saka, když ho přišla Helena pozdravit ke stolu, objala ho a vyměnili si pár vět. Na svého kolegu pěla herečka chválu i veřejně. V listopadu vystoupila v show Stephena Colberta a o Pittovi mluvila jako o absolutním gentlemanovi, který je krásný navenek i uvnitř.

Tím ale seznam slavných dam, které se k Pittovi během večera přišly přitulit, nekončí. Společnou fotku si udělal herec překvapivě i s Charlize Theron (48). Netřeba připomínat, že právě o Theron se spekulovalo, že je po Angelině Jolie Pittovou novou láskou. V říjnu v show Ellen DeGeneres spekulace o jejich poměru popřela.

Ať se hollywoodský fešák, který s věkem opravdu zraje jako víno, objeví po boku kohokoliv, hned je z toho haló. Nic by si fanoušci ale nepřáli víc, než aby se dal znovu dohromady právě s Jennifer Aniston.

Reklama

Další články

Načítám