Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Michaela Gemrotová (38) dostala možnost zúčastnit se soutěže Roztančené divadlo aneb když herci tančí, která je divadelní alternativou televizní show StarDance, nekývla okamžitě a dala si delší dobu na rozmyšlenou. „Vlastně stále dumám nad tím, jestli jsem udělala dobře a jestli to zvládnu,“ svěřila se nám s pochybami Míša Gemrotová.

Bývalá hvězda muzikálu Fantom opery je zvyklá dělat vše na sto procent. „Nejsem zvyklá dělat něco polovičatě. Proto z toho mám trošku obavy, ale jinak mám tanec moc ráda,“ říká Míša, která má za sebou základní průpravu v tanečních, které absolvovala na střední škole.

Vedle svého tanečního partnera Adama Havla se ale nejdříve cítila dost nesvá. „Připadám si vedle něj jako jeho máma, protože Adam je opravdu podstatně mladší a podstatně méně váží,“ smála se Gemrotová a dále dodává: „Adam je mladý kluk a aspoň mi rozproudí taneční krev v těle.

Michaela a Adam budou na základě losu tančit quickstep a rumbu. „Věřím, že nám to půjde. Máme před sebou velkou výzvu, protože jsme si vylosovali nejpomalejší tanec z latiny, rumbu. Tam se ukážou všechny chyby. K tomu máme zase nejrychlejší tanec ze standardu quickstep. To jsem se lehce orosila.“

Během svého působení na muzikálové scéně oblékla Gemrotová nespočet výrazných kostýmů. Překvapivé je, že je tedy nervózní z toho, co si bude muset obléknout během soutěže. „Nejraději bych tančila v teplákách a teniskách, ale to si nebudu moct dovolit,“ směje se Michaela Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám