Hlavní obsah
Článek

Když Michaela Gemrotová (38) dostala možnost zúčastnit se soutěže Roztančené divadlo aneb když herci tančí, která je divadelní alternativou televizní show StarDance, nekývla okamžitě a dala si delší dobu na rozmyšlenou. „Vlastně stále dumám nad tím, jestli jsem udělala dobře a jestli to zvládnu,“ svěřila se nám s pochybami Míša Gemrotová.

Bývalá hvězda muzikálu Fantom opery je zvyklá dělat vše na sto procent. „Nejsem zvyklá dělat něco polovičatě. Proto z toho mám trošku obavy, ale jinak mám tanec moc ráda,“ říká Míša, která má za sebou základní průpravu v tanečních, které absolvovala na střední škole.

Vedle svého tanečního partnera Adama Havla se ale nejdříve cítila dost nesvá. „Připadám si vedle něj jako jeho máma, protože Adam je opravdu podstatně mladší a podstatně méně váží,“ smála se Gemrotová a dále dodává: „Adam je mladý kluk a aspoň mi rozproudí taneční krev v těle.

Michaela a Adam budou na základě losu tančit quickstep a rumbu. „Věřím, že nám to půjde. Máme před sebou velkou výzvu, protože jsme si vylosovali nejpomalejší tanec z latiny, rumbu. Tam se ukážou všechny chyby. K tomu máme zase nejrychlejší tanec ze standardu quickstep. To jsem se lehce orosila.“

Během svého působení na muzikálové scéně oblékla Gemrotová nespočet výrazných kostýmů. Překvapivé je, že je tedy nervózní z toho, co si bude muset obléknout během soutěže. „Nejraději bych tančila v teplákách a teniskách, ale to si nebudu moct dovolit,“ směje se Michaela Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám