Hlavní obsah
Článek

Od malička jsou zvyklí na kameru a chodí jim více nabídek než jejich slavné mamince. Eva Decastelo (45) brala své děti Michálka a Zuzanku často s sebou na konkurzy a postupně začali mít režiséři zájem nejen o známou moderátorku, ale i o její ratolesti.

Společně se ale dosud na place nepotkali. Nabídka zahrát si ve společném projektu přišla až s novým seriálem Slunečná. „Hraji cukrářku Zuzanu Dolejšovou a patřím do skupinky místních drben. Moc si to užívám, i přesto, že to je menší role,“ svěřila se Super.cz Decastelo, která se na place potkává například s Danou Batulkovou nebo Terezou Brodskou. „S Terezou jsem poprvé hrála v Ulici v roce 2005. Je tam skvělá parta,“ svěřila Eva, která bude mít na place i své děti.

„Poprvé si spolu zahrajeme a Zuzanka s Michálkem si opravdu zahrají moje děti. Budou mít pár vět, ale i tak je to super,“ prozradila Decastelo k seriálu Slunečná, ve kterém jí hraje manžela Leoš Noha. „Potkáváme se i na divadle a i tam hrajeme partnery, už tak k sobě patříme a jsme na sebe zvyklí,“ dodala se smíchem Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám