Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O máločem se po předávání Screen Actors Guild Awards (SAG) mluví tak, jako o shledání bývalých manželů Jennifer Aniston (55) a Brada Pitta (60). Oba si mimochodem odnesli ceny, ona za hlavní roli, on za vedlejší. Fanoušky ale víc než sošky, které si přebrali, zajímá zákulisí. Nejen galavečera, ale i jejich vztahu.

Byla to právě backstage koncertní síně Shrine Auditorium and Expo Hall v Los Angeles, kde se odehrál nejdiskutovanější moment celého večera. Aniston a Pitt se potkali, chytli se za ruce a vzájemně si gratulovali. Nic zajímavého? Možná. Jejich fanoušci jsou ale jiného názoru. Jen zkuste zadat hashtag #bradpitt a uvidíte, co vám vyjede. Jen krátce poté, co herce zachytily kamery, se Instagram bleskově zaplnil fotkou, na které si bývalí manželé s úsměvem hledí do očí.

A k tomu video, na kterém je hvězda filmu Tenkrát v Hollywoodu zachycena, jak stojí před obrazovkou a se slovem „wow“ nemůže odtrhnout zrak od triumfu své bývalé ženy.

Že mezi nimi panují přátelské vztahy, opakují oba dlouhodobě, fanoušci by ale v dotecích rádi viděli mnohem víc...

Brad Pitt sleduje triumf své bývalé ženy v hlavní herecké kategorii. Aniston boduje se seriálem The Morning Show

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám