Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když Dádu Patrasovou opustil manžel kvůli mladší, zhroutila se. Ale rozhodla se to změnit – zhubla, omládla a pořídila si mladého italského milence. Novou lásku našla po padesátce i Marta. Tak jako Dáda vsadila na zdravé jídlo, a hlavně na Obezin. Inspirujte se i vy!

Příběh Dády motivoval i paní Martu (53). Manžel od ní odešel po více než pětadvaceti letech a ona se ocitla na dně. Nemilovaná, nechtěná, s kily navíc. Své neštěstí léčila jídlem. Taky to znáte?

Začněte hned

Když se Marta vzpamatovala z prvního šoku, rozhodla se bojovat. Ne o manžela, ale o svou ženskost. Začala cvičit a změnila stravu. Po padesátce ale není tak lehké zhubnout jako ve třiceti. Proto po vzoru Dády vyzkoušela měsíční kůru Obezin 45+.

www.obezin.cz

„Obezin jsem začala brát pravidelně a výsledky byly vidět už po třech týdnech,“ radostně sděluje Marta. „Nejenže jsem zhubla, ale váhu se mi daří i díky Obezinu udržet. Obléknu stejné věci jako ve čtyřiceti, a dokonce jsem našla i novou lásku,“ svěřuje se se zářícíma očima.

Marta ale nezůstala jen u Obezinu, začala také zdravě jíst. Zaujaly ji totiž i další produkty Mesaverde. A tak má pro vás tipů víc.

Využijte aktuální slevy na obezin.cz 

Snídejte pravidelně a zdravě

„Někdy se stane, že se ráno nestihnu najíst doma, proto si kelímek se Zdravou snídaní vezmu s sebou do kabelky a najím se až v kanceláři. Stačí jen zalít horkou vodou a dobrá a zdravá snídaně je na světě,“ popisuje svá rána Marta.

www.obezin.cz

Kupte akční balení 5+1

Snídaně od Mesaverde ale nejsou jenom kaše, v nabídce je i müsli v kelímku. To ráda snídá Marta i její vnoučata. „Děti milují dinosaury, a tak jsem na zkoušku objednala i Dinomüsli. V každém balení nás překvapila jiná hračka, což jsem nikde jinde zatím neviděla. Naši raubíři se těší na snídani, že si pohrají a já jsem ráda, že jedí zdravě,“ nadšeně Marta mluví o své zkušenosti s dětským müsli s kousky mražených jahod.

www.obezin.cz

Nyní speciální müsli akce

Svačte zdravě

Odpolední chuť na něco dobrého řeší Marta křupavou svačinkou – SnackVeg. „Tohle mrazem sušené ovoce mě úplně okouzlilo a dávám ho jako dárečky i svým kamarádkám,“ říká Marta. Malé balení SnackVeg by totiž rozhodně nemělo chybět v žádné dámské kabelce. „Je toho tak akorát, zažene hlad, chuť na sladké a dodá potřebnou denní dávku sacharidů, vitamínů i minerálů. Na to už musíme v našem věku taky myslet,“ vysvětluje. A pozor – SnackVeg potěší i milovníky zeleniny, v nabídce je například červená řepa, mrkev, nebo celer. A jestli chcete něco ostřejšího, rozhodně vyzkoušejte zázvor.

www.obezin.cz

SnackVeg nyní za zaváděcí ceny!

Mlsejte bezpečně

Když Martu přepadne chuť na sladké, sáhne po vesmírné křupavé zmrzlině SpaceXcream. SpaceX je totiž vyrobena z jogurtu a kvalitního ovoce. Neobsahuje téměř žádný cukr, mohou ji bezlepkáři, a navíc chutná i dětem. „Tahle zmrzlina nestudí, neroztéká se a má minimum kalorií. Budeme ji určitě kupovat i v létě. Nebudu muset řešit ulepené pusy ani špinavá trička, a ještě mám jistotu, že nepřiberu,“ šibalsky se usmívá babička Marta.

www.obezin.cz

Vyberte si svoji příchuť SpaceXcream

A rada na konec? Nečekejte, až vám bude 50!

V Mesaverde moc dobře vědí, že s váhou bojují i mladší ženy. V nabídce tedy mají i speciální variantu Obezinu odpovídající právě jejich metabolismu. „Koupila jsem ho kamarádce, která měla za sebou spoustu různých diet a jojo efektů a pomalu propadala beznaději. Škoda, že mi ještě není 45+, říkala při pohledu na moji krabičku s Obezinem. Teď už se blíží ke konci měsíční kúry a o víkendu vyrážíme nakupovat. Padají jí totiž kalhoty,“ uzavírá Marta se smíchem.

www.obezin.cz

Další články

Načítám