Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že se vydala na cestu kolem světa. Na konci listopadu si Eva Čerešňáková (37) zabalila kufry a vyrazila za dobrodružstvím. Nejdříve se I. vicemiss z roku 2007 vydala do Latinské Ameriky, kde navštívila hned několik států. Poznávání vysněných míst ale v Jižní Americe neskončilo.

Po Argentině, Uruguayi, Peru či Bolívii vedly její kroky na druhou stranu světa. „Letošní plavková sezóna zahájena,“ napsala si Eva k nejnovějším fotkám od moře.

Čerešňáková si aktuálně užívá na Novém Zélandu, který již několik let toužila navštívit. Cestu do vysněných zemí plánovala modelka již před více než rokem, životní okolnosti ale chtěly jinak.

„Na chvíli se zastavit, od všeho si odpočinout a podívat se do svých vysněných destinací jsem měla v plánu už na podzim 2018, tehdy jsem celou cestu kvůli vážné nemoci babičky krátce před odletem zrušila a realizuji ji až o více než rok později,“ svěřila se Super.cz Eva, která se ale brzy vrátí opět k pracovním povinnostem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám