Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S kosmetikou Ziaja se zimy rozhodně bát nemusíte. Účinné látky přírodního původu zaručí ochranu a dokonalou péči o vaši pleť i při nevlídném počasí a častém střídání teplot. Vyberte si z bohaté nabídky pleťové a tělové kosmetiky a zažijte výjimečné vlastnosti řady Ziaja Olivový olej na vlastní kůži.

Objevte olivový olej, elixír mládí

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Tlačí vás čas a vaše pleť potřebuje čistící, hydratační a zklidňující účinek v jednom? Micelární voda s olivovým olejem přináší to nejjemnější řešení. Olivový olej je totiž skutečným elixírem mládí bohatým na vitamín E a další důležité látky. V mžiku se šetrně odlíčíte a zároveň díky jemnému filmu ochráníte pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Micelární voda je navíc hypoalergenní a nemusíte se bát ji použít ani s kontaktními čočkami.

Sametové pohlazení pro celou rodinu

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Kosmetika z řady olivový olej přitahuje mnoho příznivců šetrné péče i proto, že velké množství produktů může používat celá rodina. Dejte jednou provždy sbohem podrážděné a citlivé pokožce. Užívejte si blahodárné hydratační a regenerační účinky pleťového krému Ziaja Olivový olej. Zklidňuje a chrání kůži a je vhodný i pro děti od jednoho měsíce.

Buďte jako v bavlnce

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Neustálé výkyvy teplot dávají pokožce pořádně zabrat. Čím tedy předejít vzniku drobných vrásek a vysušování? Jako v bavlnce se bude vaše kůže cítit díky skvělým účinkům krému proti vráskám s olivovým olejem, který na pokožce vytvoří jemný film a ochrání ji před vnějšími škodlivými látkami. Nebojte se ho používat během dne, na noc nebo jako podklad pod make-up.

Olivové hýčkání

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Spláchněte chladný den vydatnou horkou sprchou! Ziaja Olivový olej sprchový gel je účinný a nanejvýš šetrný k pokožce. Zamiluje si ho každý člen vaší rodiny, děti ho mohou používat už od 3 let. Změkčuje a hydratuje pokožku a zabraňuje jejímu opětovnému vysoušení. Decentní vůně a jemná pěna přírodních složek vás dokonale připraví na večerní odpočinek.

Důležité je správně namazat

Foto: VARIUM, a.s.
Více

Foto: VARIUM, a.s.

Komerční sdělení

Vaše kůže si přeje být v kondici, i když se za okny prohání mráz. Než vyjdete do chladného dne, dopřejte své pokožce potěšení z intenzivní hydratace a zklidnění zvláště v místech náchylných k podráždění. Ziaja Olivový olej tělové mléko poskytuje pleti komfortní ochranu a je vhodné pro celou rodinu. Díky své úžasně jemné konzistenci se velmi snadno nanáší a rychle vstřebává.

Další články

Načítám