Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Rašilov na Valentýna oslaví 44. narozeniny, a i když mu vyšla pracovní směna, nevadí, o zábavu bude postaráno. Hraje totiž jednu z hlavních postav britské komedie Hra, která se zvrtla, kterou s velkým úspěchem od konce loňského roku uvádí Divadlo Bez zábradlí.

Hra, která se zvrtla je tzv. divadlo na divadle. Příběh o souboru, který nastuduje drama o mysteriózní vraždě, ale během uvedení herce stíhá jedna pohroma za druhou. Kromě Rašilova se všechno sype i na Karla Heřmánka ml., Nikol Kouklovou, Danu Morávkovou, Anežku Rusevovou, Petra Pospíchala a další.

Ale zpět k oslavenci: o party s nejbližšími se neochudí, jak vzkázal Super.cz. „Oslava narozenin je skvělá příležitost setkat se svou rodinou a přáteli. Čím víc, tím líp!“

Václav Rašilov je mladším bratrem Saši Rašilova ml. Sourozenci jsou již několikátou generací, která se věnuje filmové tvorbě. Jejich dědeček byl slavný prvorepublikový herec (Saša Rašilov, vlastním jménem Václav Rash - pozn.), tatínek zase kameraman.

Reklama

Další články

Načítám