Hlavní obsah
Článek

Vytratila se z Vašeho vztahu vášeň nebo nemáte po celém dni v práci energii ani náladu věnovat se své partnerce nebo partnerovi, tak jak by si představoval? Stereotyp, vyčerpání, stres nebo komplexy ze své postavy… to vše jsou příčiny, které mohou ničit Váš milostný život. A pokud to neklape v ložnici, často to končí i rozchodem. Přinášíme Vám pár tipů, jak do vašeho vztahu dostat opět vášeň, energii a vzrušení!

Stres, únava, vyčerpání a nechuť k milostným hrátkám

Stres, únava a vyčerpání. Jedny z hlavních příčin, proč to v ložnici přestane klapat. Znáte to, když přijdete po celém dni z práce, jste rádi, že jste ho vůbec přežili a na milostné hrátky Vám už nezbývá energie? Tady je snadná pomoc. Dnes existují komplexní doplňky stravy na přírodní bázi pro muže i ženy, které obsahují rostlinné extrakty, aminokyseliny a komplexy vitamínů, které mají kladný vliv jak na dodání energie, psychickou a fyzickou únavu, ale pomáhají také např. zvyšovat libido a chuť k milostným hrátkám. Užívání je snadné a bezpečné.

Nedostatečná erekce nebo slabá výdrž

Problém, který trápí mnoho mužů a tím pádem i jejich partnerky. Často tím největším problémem je ovšem fakt, že se to muž nesnaží nějakým způsobem řešit. Přitom existují produkty v podobě speciálních doplňků stravy nebo intimní kosmetiky (sprejů a gelů), které pomáhají snadno zlepšovat erekci, ale i sexuální výdrž a výkon.

Stereotyp v milostném životě

Další častý problém, který se stává zabijákem spokojeného intimního života. Přitom je to věc, kterou partneři mohou velmi snadno ovlivnit. Nové polohy, svůdné prádlo … Vyzkoušejte např. afrodiziakální svíčky z řady MAGNETIFICO – power of pheromones, vytvořte svůdnou atmosféru a dopřejte své drahé polovičce intimní masáž za pomocí speciálního gelu! A nebo vyzkoušejte přírodní silná afrodiziaka v podobě kapslí, prášků nebo nápoje. Nebo můžete vyzkoušet gely a spreje pro zlepšení sexuálního prožitku a snazžího dosažení orgasmu.

Zvyšte svou přitažlivost jednoduchým trikem

Vyzkoušeli jste již feromonové parfémy? Pokud ne, je na to ten pravý čas! Speciální složení bestsellerů z řady MAGNETIFICO – power of pheromones Vám nejen pomůže zvýšit svou sexuální přitažlivost, ale také získat sebevědomí a respekt u stejného i opačného pohlaví. Pomohu Vám nejen v partnerském životě, ale i v práci nebo ve škole.

Komplexy ze své postavy

Mnoho mužů a žen trpí komplexy týkající se jejich postavy. To může mít negativní vliv na jejich intimní život. Přitom dnes nemusíte mít desetitisíce na plastického chirurga, ale existuje mnoho produktů, které pomohou ženám ke krásnějšímu a pevnějšími poprsí po porodu nebo speciální gely, které zlepší např. elasticitu vagíny. Pro muže existují produkty v podobě gelů, sprejů, kapslí nebo speciálních pump, které jim pomohou s jejich „velikostí“. Stačí si jen vybrat…

Další články

Načítám