Hlavní obsah
Článek

Herečka Milla Jovovich (48) se zanedlouho stane trojnásobnou matkou. Ve svém věku a vzhledem k okolnostem, jimž před pár lety čelila, to bere jako požehnání, jak svěřila fanouškům v instagramovém postu, ve kterém se rozepsala o tom, jak se cítí, co ji trápí i nač se těší.

„Pro ty, kteří mě neznáte: brzy budu mít třetí dítě a za to, že jsem znovu otěhotněla, jsem opravdu moc vděčná, zvlášť v mém věku. A každý den děkuji bohu za tohle požehnání,“ uvedla svůj text. Nezastírá ale, že jako téměř každá nastávající maminka na samém konci těhotenství bojuje s několika nepříjemnostmi a těší se, až budou za ní.

„Ale božínku, už se na tohle dítě opravdu těším. Ještě dva týdny a přivítáme nového človíčka. A každá žena v historii, která kdy měla dítě, dobře ví, jak je poslední měsíc náročný,“ uvedla a vznesla otázku, jaké nejnepříjemnější vzpomínky její fanynky mají z devátého měsíce. Herečku trápí otoky nohou, bolesti zad i boků, a také neustálé běhání na toaletu.

„A spánek? Na ten zapomeňte. Což je otravné, protože pokud to miminko bude křikloun jako nejstarší, nezavřeme víčka příštích několik let!“ psala se smajlíkem. „Ale upřímně, jsem připravená, protože jakmile se budu moct zase ohnout, jít do posilovny nebo si prostě jen natáhnout ponožky bez toho, aniž bych se námahou zadýchala, všechno zvládnu,“ dodala Jovovich.

S manželem Paulem Andersonem už má hvězda filmu Resident Evil dcery Ever a Dashiel. Loni herečka svěřila, že „asi před dvěma lety“ musela podstoupit urgentní potrat. Během natáčení filmu začala ve čtvrtém měsíci rodit. „Byla to jedna z nejhorších věcí, které jsem kdy prožila. Dodnes z toho mám noční můry,“ uvedla herečka s tím, že poté bojovala s depresemi, dala si pauzu od herectví a snažila se být silná pro své dvě děti.

Když tedy znovu otěhotněla, kromě velké radosti čelila také strachu. „Měla jsem smíšené pocity, něco mezi totální radostí a terorem. Kvůli mému věku a potratu jsem si na miminko nechtěla zvyknout tak rychle,“ napsala upřímně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám