Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská trenérka a specialistka na výživu Camila Goodis se už nechala slyšet, že za úžasnou proměnou zpěvačky Adele (35) stála hlavně úprava stravy. Nyní se pochlubila s konkrétními detaily ze zpěvaččina jídelníčku.

Goodis prozradila, že Adele musela hlavně výrazně ubrat na přísunu kalorií. Místo obvyklých 2000 denně osekala přísun na polovinu. „Je to intenzivní dieta, první týden je náročný. Jenom zelený džus a pouze tisíc kalorií,“ svěřila v pořadu Lorraine Kelly.

Adele není prý velkou fanynkou tvrdých tréninků a když k trenérce přišla poprvé, ani prý zpěvačku nepoznala. „Vůbec jsem nevěděla, kdo to je, až když byla na odchodu, tak jsem si řekla, že vypadala trochu jako Adele,“ zavzpomínala na zpěvačku, která od rozchodu se Simonem Koneckim zhubla už 45 kilo.

Adele se stravovala podle tzv. Sirtfood diety, která byla v loňském roce opravdovým hitem. Skládá se převážně z rostlinné stravy, jejíž konzumace pořádně nastartuje metabolismus a urychlí spalování tuků. Je rozdělena na dvě fáze. V té první je strava omezena na tři zelené džusy denně plus jedno jídlo z daných potravin. Dohromady tedy pouze zmiňovaných 1000 kalorií. První fáze trvá týden, v dalších dvou už jde především o udržení váhy.

Úbytku váhy si fanoušci u zpěvačky všimli už v průběhu roku. Poté, co svět obletěly fotky z její poslední dovolené z Anguilly, šli ale fanoušci do kolen. V takové formě totiž zpěvačka ještě nikdy nebyla. Motivací ke změně životního stylu jí prý byl především syn Angelo (7).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám