Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Detektivní seriál Specialisté má novou posilu. V roli kapitána Tomáše Berana, bývalého vojenského policisty a ranaře, jak postavu televize popisuje, se divákům představí herec ze Švandova divadla Jacob Erftemeijer. „Ve skutečnosti jsem dost jiný než moje seriálová postava. Je pro mě cizí používat sílu a upřímně ostrost také není můj styl. Cítím se být spíš pacifistou,“ říká Jacob.

V herecké sestavě zaplní místo po Jakubu Štáfkovi. Nejspíš se tak nevyhne, a sám to i předpokládá, jistému srovnání. „Snad ale lidé vědí, že se jedná o jinou postavu, která má svůj specifický charakter, a která nemá ambici stát se druhým Kubou,“ doufá Erftemeijer.

S rolí v úspěšném seriálu obvykle přichází popularita a do jisté míry ztráta soukromí, například na veřejnosti, kde herce začnou poznávat diváci. Jacob s tím počítá. „Pokud budou jejich projevy pozitivní, může to být fajn,“ míní. Pokud jde o fanynky, z těch senzacechtivých má obavu. „Nevím ale, jak potom rozpoznat, jestli jdou jen po známé tváři z obrazovky, nebo je člověk zajímá celkově,“ uvedl.

Že se zájmu žen nevyhne, potvrzuje i Jacobův kolega Jiří Hána. „Od té doby, co jsem nastoupil do Specialistů, zaznamenávám zvýšený zájem o moji osobu. Diváci, a především divačky, často vyzvídají, jak to bude v soukromí s postavou kapitána Kováře, kterého hraju. Ten vychovává sám bez partnerky svého syna. Cítím, že by mu s jeho výchovou občas rády pomohly,“ smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám