Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K. (45) se teď nezastaví. Právě vydala svou již osmou desku s názvem Relativní čas, koncertuje a do toho se věnuje kampaním, které se zabývají bojem proti rakovině prsu. Tou si zpěvačka prošla na vlastní kůži a ví, jak důležitá je v tomto směru prevence. Proto neváhala a v rámci akce Pinktober 2011, kterou organizuje její nadace „Chcež žít jako já?“ umělecky dekorovala bílou masku, kterou za tímto účelem vyfasovala. A dílo se jí opravdu povedlo.

"Chtěla bych, aby tahle kampaň na podporu prevence rakoviny prsu oslovila všechny ženy a je mým velkým přáním, aby šly a nechaly se vyšetřit. Nejlépe hned a pak pravidelně! Aby nečekaly, až je na vyšetření někdo pošle. Je to můj osobní vzkaz a taky životní zkušenost, která je varováním. Zabere to pár minut a ta krátká chvíle, kterou si věnujete, Vám může zachránit život,“ vzkazuje zpěvačka prostřednicvím Super.cz všem ženám.

Anna K. ale není jedinou celebritou, která se do akce zapojila. Masku si pomalovali také například Jaro Slávik, Lucie Bílá nebo Petr Janda. Všechny masky si mohou lidé prohlédnout v Hard Rock Cafe v Praze. Peníze z aukce, která probíhá na Aukru do 1.12., pak půjdou na výrobu preventivního DVD, na němž bude uvedena nová metoda hmatového samovyšetření prsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám