Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci prostořeké sestřičky Radky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 budou mít příležitost svou oblíbenkyni potkávat na obrazovkách častěji. Její představitelka Anička Slováčková (28) nám na tiskové konferenci prozradila, co se bude s její seriálovou postavou dít v budoucnu.

„Čeká mě tam velká láska. Moc se na to s mojí sestřičkou Radkou těšíme,“ řekla Anička, a přesto, že o své seriálové lásce příliš prozrazovat nechtěla, odtajnila, že půjde o někoho z doktorů.

Není tajemstvím, že Anička statečně bojuje s rakovinou prsu a podstoupila chemoterapie, kvůli kterým přišla o své blonďaté vlasy. Šikovní kadeřníci a maskéři vytvořili krásné herečce paruku a postarali se o to, aby divák na obrazovce nepoznal rozdíl.

„S parukou točíme už docela dlouho. Je tam skvělá práce všech maskérů, kteří fungují geniálně a všem vyjdou vstříc. Když se člověk necítí, tak mu pomůžou, aby se cítil krásně.“ V soukromí nebo na společenských akcích se herečka často objevuje v originálním turbanu nebo v jiných pokrývkách hlavy, které barevně ladí ke svému outfitu.

„Je to spíš o náladě. Někdy zvolím paruku, podle příležitosti. Když mám třeba nějaké vystoupení pro děti, tak si myslím, že je lepší vlasy mít než nemít. Osobně mi je asi nejlíp bez ničeho s holou hlavou, aspoň ta pokožka může dýchat a v ničem se nepaří,“ vysvětlila Slováčková, které se mimo jiné daří i v hudební kariéře. „Vyšel nám na konci prosince klip a máme v plánu koncem března vydat nový singl,“ raduje se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám