Hlavní obsah
Článek

Budoucí maminka Monika Bagárová (29) v pátém měsíci těhotenství jen září. Na akci vynesla sexy černý kostýmek, ve kterém by nikdo ani nepoznal, že je v očekávání.

„Vždy se snažím být elegantně sexy. I těhotné ženy se mohou hezky upravovat a pečovat o sebe a měly by,“ usmála se Monika.

Pohlaví miminka, které čeká se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem, už krásná zpěvačka zná. „Zatím si to necháváme pro sebe, ale rozhodně přijde brzy čas, kdy s tím půjdeme ven.“

Co se týká nákupů výbavičky pro prvního potomka, Monika se nikam nežene, prý je času dost. „Teprve jsme pomalu začali a musím se přiznat, že nějaké oblečky už mám. Chodím a koukám po obchodech. Ale ty velké věci, jako jsou postýlka nebo kočárek, v tom si dáváme trochu na čas. Pořád je brzo, budeme to řešit tak v sedmém měsíci,“ přiznala nám zpěvačka, která se stala porotkyní letošní SuperStar, kde před lety sama soutěžila.

Na druhou stranu má zpěvačka rozhodnuto, kdo jí bude při porodu oporou. Jestli to bude i tatínek miminka a Moničin přítel, ale jasné není. „Zatím je mamka jistá a uvidíme, jak se partner rozhoupe, zatím to nevypadá, protože mám pocit, že se bojí víc než já. Nechci mu způsobit trauma,“ rozesmála se kráska a jedním dechem dodává: „Uvidíme. Bude se mnou, ale jestli půjde přímo k porodu, je ve hvězdách.“

Reklama

Další články

Načítám