Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak šla nahoru její popularita, stala se zpěvačka Lizzo (35) velice rychle i hlavní propagátorkou pozitivního přístupu ke svému tělu pro svou chuť ukazovat a oslavovat kypré ženy, jako je ona sama.

Svými posledními příspěvky na Instagramu potěšila své fanoušky, kteří oslavují její tělo v plavkách. Sebevědomá zpěvačka se oblékla do zlatého modelu, který svým střihem krásně obepnul její oblé tvary a v několika místech se jí do měkkého těla pořádně zařízl. Lizzo je ovšem na svou postavu pyšná a předvedla i sexy taneček.

Do její postavy se nedávno pustila i fitness guru Jillian Michaels, která se vyjádřila, že bychom měli oslavovat její hudbu, a ne její tělo. Vzhledem k tomu, jaká diskuze se poté kolem jejího vyjádření strhla, upřesnila své vyjádření prohlášením na Instagramu: „Opakuji to stále dokola, všichni jsme krásní, zasloužíme si to nejlepší a máme svou cenu. Také silně cítím, že milujeme sebe samotné dostatečně, abychom si uvědomili, jaké zdravotní důsledky má obezita pro naše tělo. Nemoci srdce, diabetes, rakovina, a to je jen pár z nich. Nikomu bych nic z toho nepřála a doufám, že všichni upřednostníme zdraví, protože milujeme sami sebe i naše těla.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám