Hlavní obsah
Článek

Mezi letošními finalisty národního kola Eurovision Song CZ 2020 se objevilo několik známých tváří. Kromě Bena Cristovaa či Elis Mraz se bude ucházet o možnost reprezentovat naši zemi na finále v Rotterdamu také Olga Lounová (43).

Zpěvačka, která tvoří nejen v Česku, ale i za velkou louží, připravovala svou píseň do soutěže se svým americkým týmem. „V Americe dělám jen písničky v angličtině. Se svým americkým producentem Trevorem Muzzym, který letos dostal za producentství a mix písně Camily Cabello latinskoamerické Grammy, dělám jen písničky v angličtině,“ říká Olga.

Samotné písně finalistů budou zveřejněny až po 20. lednu, ale i tak jsme z Lounové dostali náznak toho, o čem bude její písnička. „Příliš nepíšu o lásce, ale tentokrát jsem udělala výjimku. Tahle píseň je o zakázané lásce, o vztahu, bez kterého nemůžete být, ale zároveň vás to ničí. Takový vztah Romea a Julie,“ naznačila umělkyně.

O vztazích Olgy Lounové se příliš neví, jelikož si zpěvačka udržuje odstup od médií. Jednu dobu se dokonce spekulovalo, že zpěvačku pojí více než profesionální vztah s kolegou Danem Landou. Vše se ale neslo ve formě spekulací. „Nikdy to neříkám, ale až se budu vdávat, tak to světu řeknu,“ mlžila Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám