Hlavní obsah
Článek

Jedna z našich nejkrásnějších hereček Vlastina Svátková (42) vyrazila na akci i se svou nejmladší ratolestí, což příliš často nedělá. Na otevření obchodu pro děti jsme se herečky zeptali, zda je benevolentní maminka a koupí Matyášovi vše, co mu na očích vidí.

„Moje děti nejsou takové, že dostanou kdykoliv cokoliv, co si umanou. Dokonce máme takový systém, že mají kapesné, a když se jim něco hodně líbí a chtějí to, tak si na to musí půlku dát a my jim to doplatíme. Dárky většinou dostávají jen na narozeniny a Vánoce,“ svěřila se Vlastina.

Nedávno proběhla úspěšná premiéra snímku Můj příběh, ve kterém excelovala v hlavní roli baletky, která je týraná svým manželem. Protože Vlastina není jen herečkou, ale také spisovatelkou, zajímalo nás, jestli jí nenapadlo vytvořit filmové ztvárnění svých knih.

„Velice těžce pochybuji, že z té knihy půjde udělat scénář, ale některé fragmenty z reálného života se dají použít do scénáře a my ho opravdu i připravujeme,“ překvapila blondýnka. „Už jsme v té fázi, že se scházíme a píšeme. A nejen já, já nejsem scenárista, ale se scenáristou a s jedním velmi známým psychologem a terapeutem, protože chceme psát scénář o vztazích, manželství a partnerství,“ odhalila něco málo ze zákulisí.

Je tedy dost pravděpodobné, že se jednou dočkáme oblíbené herečky nejen před kamerou, ale i za ní. „Já doufám. Můj muž vždycky s nadsázkou říká: ,Napiš si ten scénář sama, abys nemusela čekat až do důchodu, než tě někdo osloví na to, co chceš opravdu hrát.' A vlastně má pravdu. Na co čekat? Napíšu si to sama,“ směje se Vlastina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám