Hlavní obsah
Článek

Také Jana Plodková (42) patří do skupiny celebrit, které využily klidnějšího období a po Novém roce, a vyrazila se svým manželem Filipem Žilkou na dovolenou k rovníku.

Na klasickou dovolenou na lehátku u bazénu s koktejlem s paraplíčkem ale jednu z nejobsazovanějších českých hereček neužije. Éterická kráska miluje přírodu, a tak se cílem její cesty stal opětovně prales někde u rovníku. Svůj profil na sociálních sítích sice herečka zásobuje překrásnými fotkami a videy přírody a zvířat, záměrně ale neprozrazuje, kde přesně se nachází. Herečka to nečinila ani během loňské dovolené.

Po návratu se nám svěřila, že s partnerem vyrazili do Guinejského zálivu, ale příliš o své vysněné destinaci mluvit nechtěla. „Objevili jsem rád na zemi, který ještě není zahlcený turisty a ráda bych, aby to tak zůstalo,“ svěřila se Super.cz.

Během své aktuální dovolené opět objevuje krásy pralesa, fotí motýly, kolibříky, a dokonce se se svým mužem vydala speciální lanovkou prozkoumávat koruny stromů. „Tak mě ten můj kluk zase jednou vyvezl,“ komentovala zážitek na sociálních sítích herečka. Záběry nejen z netradičního zážitku si můžete prohlédnout i ve videu u tohoto článku.

Doufáme, že nám Jana nakonec v budoucnu přece jen prozradí, kde se tento ráj na zemi nachází.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám