Hlavní obsah
Článek

Už půl roku se těší z nové úlohy maminky tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. S Italem Fabriziem Sestinim má roztomilou dcerku Isabellu. Na holčičku doma údajně mluví česky, italsky i anglicky.

„Nejvíc zatím reaguje na zvuky, úsměvy a energii. Nejkrásněji reaguje na manžela. Já jsem s ní celý den, takže na mě kouká znuděně, pak přijde manžel z práce a ona má úsměv od ucha k uchu a je nadšená,“ prozradila nám Andrea. „Pak ještě reaguje na svou přezdívku Bibi. My jí doma moc neříkáme Isabello, protože tuhle přezdívku máme od doby, kdy byla ještě v bříšku.“

Andrea se kamarádí s kolegyní Lucií Šafářovou (37), která v prosinci také porodila holčičku Leontýnku. Přesto, že Lucie bydlí s Tomášem Plekancem (41) v Brně, kamarádství dálka nijak neohrozila.

„Zrovna včera jsme byly poprvé venku s kočárkama. Bylo to moc fajn,“ raduje se Andrea, která má konečně parťačku, se kterou si může předávat mateřské tipy. „Samozřejmě rady asi nemůžu rozdávat, jsem novopečená maminka. Můžu předat prožitky a někdy je taky docela fajn nastavit to reálné zrcadlo a říct, že všechno není jen růžové, aby ty ostatní maminky, ne že by to Lucka potřebovala, nezoufaly, protože ten obraz mateřství je vyzdvižený, že je všechno jen sluníčkové,“ vysvětlila Andrea.

Reklama

Další články

Načítám